Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم گفت: مردم باید سرماخوردگی را از ذهنشان پاک کنند، هر سرماخوردگی کرونا و امیکرون هم کویید است و تفاوتی با کرونا ندارد.

خبرگزاری میزان - خبرگزاری فارس نوشت: شروین شکوهی، رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم با انتقاد از برخی عادی‌انگاری‌ها درباره کرونا، خاطرنشان کرد: خواهش می‌کنم کلمه سرماخوردگی را از ذهنتان پاک کنید، هر سرماخوردگی کرونا است، اُمیکرون هم کووید ۱۹ است، چرا برخی‌ها فکر می‌کنند اُمیکرون با کووید جداست، امیکرون سویه ای از کرونا است و سرایت پذیری بسیار بالایی دارد اما خوشبختانه  مرگ و میر آن بسیار بالا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی با اشاره به‌ آمار بالای ابتلای کودکان به اُمیکرون، اظهار کرد: از آنجایی که اطفال، واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند بیشتر به سویه اُمیکرون مبتلا می‌شوند.

وی به برخی دلایل احتمالی ابتلای کودکان به کرونا اشاره کرد و گفت: از دلایل ابتلای کودکان به کرونا، می‌توان به واکسینه نشدن اطفال و توجه نکردن به نظر صاحب‌نظران درباره حضوری بودن مدارس اشاره کرد. همه شما می‌دانید بارها گفتیم مدارس نباید حضوری باشد به ویژه در اطفال که واکسن نزده اند، شما در اطرافتان ببینید که چند بیمار از مدارس بیرون آمده و همه خانواده‌ها را گرفتار کرده است؟

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: با این آمار وحشتناک ابتلای بیماران به کرونا، می‌بینیم عروسی‌ها برگزار می‌شود و سینماها و رستوران‌ها نیز باز هستند، بلیط‌های هواپیماها نیز فروخته شده است و جلوی هیچ چیزی را نمی‌گیرند!

وی ادامه داد: تعداد بستری‌ها به نسبت سویه‌های قبلی بالا نیست چرا که کشندگی ویروس بسیار بالا نبوده و روند واکسیناسیون در کشور مطلوب بوده است، اما این وضعیت احتمالا ثبات نخواهد داشت.

شکوهی تأکید کرد: تا پیش از شیوع گسترده اُمیکرون، شاهد انتقال پذیری بالای ویروس کرونا نبودیم اما امروز در کشوری مانند آمریکا شاهد ابتلای یک میلیون مبتلا به امیکرون در روز بوده‌ایم، با این میزان انتقال، حتما سویه‌های جدید و عجیب و غریب از ویروس کرونا را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: اگر سویه امیکرون، کُشندگی بسیار بالایی مانند دلتا داشت، تعداد  فوتی‌های کرونایی بیشتر از این‌ها بود.

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم عنوان کرد: حدود سه هفته است در پیک ششم قرار داریم، تمامی شهرهای کشور قرمز و همه جا باز است، از طرفی ستاد ملی اختیارات را به استانداران واگذار کرده و تاکنون اقدام جدی صورت نگرفته است.

وی با انتقاد از نحوه برخورد با متخلفان کرونایی، اظهار کرد: آیا می‌بینید به افراد ماسک نزده تذکر بدهند؟ یا چه کسی می آید و واکسن زدن یا نزدن را چک می‌کند؟ 

وی درباره عوارض احتمالی اُمیکرون، اذعان کرد: نمی‌دانیم عوارض پس از کرونا چه هست، امروز اطرافمان کسانی هستند که پس از ابتلا به کرونا دچار مشکلات مغزی، قلبی، روانی و اعصاب محیطی شده اند و احتمالا این عوارض پس از ابتلا وجود دارد و کم هم نیستند، بنابراین نباید گفت اُمیکرون یک سرماخوردگی است.

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم عنوان کرد: احتمال مرگ و میر در امیکرون نسبت به سویه‌های قبلی بسیار کمتر است، اما از مردم می‌خواهیم به زندگی عادی بازنگردند و همچنان پروتکل ها را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: موانع رسیدن جامعه به ایمنی در مقابل کرونا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: امیکرون کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیکرون کرونا ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای بازیکنی که فراموش شده بود

به گزارش خبرنگار مهر، تنها ۵ هفته تا پایان فصل بیست و سوم رقابت‌های لیگ برتر زمان باقی است و برخی از تیم‌ها برای قهرمانی و برخی دیگر برای بقا تلاش می‌کنند. تیم فوتبال هوادار در این فصل نوسانات زیادی داشته و با گذشته ۲۵ هفته با ۲۸ امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارد و همچنان خطر سقوط به دسته پایین‌تر را احساس می‌کند.

هوادار در ابتدای فصل با محمود فکری کار خود را آغاز کرد اما این مربی نتوانست انتظارات مدیران این باشگاه را برآورده سازد و پس از شکست سنگین ۵ بر صفر برابر سپاهان در هفته سیزدهم، فکری از هدایت هوادار کنار رفت و مسعود شجاعی در اولین چالش رسمی خود به عنوان سرمربی، هدایت تیم سابق خود را عهده دار شد.

هوادار با حضور شجاعی توانست نتایج به مراتب بهتری را نسبت به نیم فصل اول کسب کند و یکی از عواملی که در امتیاز گیری تیم شجاعی نقش داشته، درخشش داریوش شجاعیان هافبک باسابقه بنفش‌پوشان است.

شجاعیان که سابقه حضور در استقلال تهران را دارد پس از جدایی از جمع آبی‌پوشان راهی تیم هوادار شد اما در فصل‌های اخیر نتوانسته بود کیفیت همیشگی خود را نشان دهد. شجاعیان از زمان حضور شجاعی روی نیمکت هوادار در اکثر دیدارها به عنوان بازیکن ثابت وارد زمین می‌شود و در ۵ دیدار اخیر تیمش توانسته آمار بسیار خوب ۵ گل در رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی را از خود به جای بگذارد.

او در حال حاضر و با به ثمر رساندن ۶ گل بهترین آمار را در بین سایر هم تیمی‌های خود دارد و کادر فنی هوادار امیدوار است تا این بازیکن روند رو به رشد خود را در ۵ دیدار باقی مانده تا پایان لیگ برتر حفظ کند.

همچنین شجاعیان نسبت به دقایقی که در زمین بازی حضور داشته توانسته هر ۲۱۶ دقیقه یکبار برای هوادار گلزنی کند؛ او همچنین تا به اینجای مسابقات، دو پاس گل نیز برای هم تیمی‌های خود ارسال کرده است. تیم فوتبال هوادار در هفته بیست و ششم باید روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران انزلی رو در روی ملوان قرار گیرد که این بازی مصاف دشواری برای شاگردان شجاعی محسوب می‌شود.

کد خبر 6096159

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • توخل: بازی رئال مهم است، این بازی را فراموش کردیم
  • احیای بازیکنی که فراموش شده بود
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد