Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سیدابوالفضل کاظمی با بیان اینکه درگذشته فقط بخش های جراحی، زنان و اطفال در این بیمارستان فعال بود که با ۶۴ تخت به بیماران ارائه خدمت می شد، افزود: این بیمارستان تا چندی پیش در زمینه ارائه خدمات درمانی به بیماران با محدودیت های بسیار مواجه بود.

وی با بیان اینکه طی هشت ماه گذشته با حمایت های رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاون درمان دانشگاه در زمینه حضور پزشکان متخصص، شرایط بهتری برای ارائه خدمت به بیماران ایجاد شد، ادامه داد: در گذشته همکار متخصص زنان تعداد محدودی از  روزها در شهرستان حضور داشت و برای مادران باردار مشکلاتی در نبود پزشک ایجاد می شد که در حال حاضر سه متخصص زنان، ۲ پزشک جراح عمومی ، سه پزشک اطفال ، پزشک متخصص چشم و نورولوژی و سه  پزشک متخصص قلب  به جمع همکاران این بیمارستان افزوده شدند تا در روند ارائه خدمت به بیماران مشکلات کمتری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس بیمارستان لقمان حکیم با بیان اینکه در گذشته به دلیل نبود امکانات کافی بسیاری از اعمال جراحی ارتوپدی در این بیمارستان انجام نمی شد گفت: در حال حاضر با بهره برداری از دستگاه سی آرم بیمارستان می توان اکثر خدمات جراحی  ارتوپدی را به بیماران ارائه کرد.

وی افزود: همچنین ۶ دستگاه ونتیلاتور از محل مشارکت های اجتماعی وزارت نفت در اختیار این بیمارستان قرار گرفته است.

دکتر کاظمی ادامه داد: بیمارستان لقمان حکیم، دستگاه رادیولوژی انالوگ و سیستم امحای زباله قدیمی و تصفیه خانه نامناسب داشت که با توجه رییس دانشگاه و استفاده از پتانسیلهای شهرستان و جذب کمکهای مردمی توانسته است دستگاه رادیولوژی دیجیتال و امحای به روز و تصفیه خانه مدرن طراحی و مراحل آن را نهایی کند.

وی با بیان اینکه این بیمارستان نیازمند حمایت خیران و نهادهای دولتی و غیر دولتی است تا بتواند در بحران کرونا خدمات مناسبی به بیماران ارائه کند گفت: امید است با پیگیریهای صورت گرفته از سوی آستان قدس رضوی و شرکت پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت نفت و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی در آینده شاهد راه اندازی بخش های سی.تی.اسکن و ای.سی.یو و تکمیل بیمارستان و افزایش تخت ها به ۹۶ تخت باشیم تا بتوانیم گام بلندی در راستای خدمت رسانی به مردم این شهرستان برداریم.

رییس بیمارستان لقمان حکیم سرخس افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۵۴ بیمار در این بیمارستان بستری شدند که سه نفر آنها به دلیل شرایط ویژه بیماری به مشهد اعزام شدند و مابقی خدمات درمانی دریافت کردند.

برچسب‌ها مشهد سرخس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سرخس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد سرخس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اخبار کنکور بیمارستان لقمان حکیم دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی