Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق 6 دستگاه ونتیلاتور (دستگاه کمک تنفسی) اهدایی وزارت نفت را به بیمارستان لقمان شهرستان سرخس اهدا کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق مرکزی ایران، سیدابوالحسن محمدی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در حاشیه مراسم اهدای دستگاه‌های کمک تنفسی به شهرستان سرخس، به پیگیری و هماهنگی‌های انجام‌شده از سوی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت، همیاری و کمک به مناطق پیرامون خود است که این موضوع مهم در قالب مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت نمود می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهدای دستگاه‌های کمک تنفسی از سوی شرکت ملی نفت ایران به شهرستان سرخس برای کمک به بهبود و تسریع در روند درمان بیماران بسیار مؤثر است.
وی اظهار کرد: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق به ‌عنوان تنها شرکت تولیدکننده گاز در شمال شرق کشور، افزون بر وظیفه تولید گاز در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و بهداشتی، اقدام‌های مهم و قابل‌توجهی را در سال‌های گذشته انجام داده است.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق عمل به مسئولیت‌های اجتماعی را راهکاری مناسب برای خدمت به جوامع پیرامونی تأسیسات نفت و گاز برشمرد و تصریح کرد: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در راستای تعهدات خود اقدام‌هایی از جمله کمک به بخش‌های مختلف شهرستان مانند در اختیار قرار دادن ماشین‌آلات راه‌سازی و عمرانی، کمک و همیاری به شبکه بهداشت و درمان شهرستان، دریافت مجوز و اختصاص بودجه بهسازی و ساخت مدارس شهرستان را به‌عنوان بخشی از فعالیت‌های عام‌المنفعه در این حوزه به انجام رسانده است.
محمدی اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه کشور، با تهیه بسته‌های معیشتی، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده، برپایی ایستگاه‌های تب‌سنجی و اکسیمتری، ضدعفونی معابر و خیابان‌ها، همکاری و کمک به شبکه بهداشت و درمان شهرستان و ... سعی شده است تا حد امکان در جلوگیری از شیوع این ویروس و کاهش خسارت‌های آن همگام با دیگر بخش‌ها به شهرستان سرخس خدمات‌رسانی کنیم.
پیش ‌از این مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران از توزیع 141 دستگاه کمک تنفسی (ونتیلاتور) اهدایی این شرکت به وزارت بهداشت، در سطح 82 شهرستان کشور که در استان‌های نفت‌خیز واقع‌شده‌اند، خبر داده بود که سهم استان خوزستان 32 دستگاه، استان‌ بوشهر 25 دستگاه، استان‌های ایلام، فارس، هرمزگان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و استان لرستان هرکدام 13 دستگاه و سرخس 6 دستگاه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق شهرستان سرخس کمک تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • یک کشته و ۸ زخمی در تصادف سه دستگاه خودروی سواری در بوکان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس اهدا شد 
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد