Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام بختیاری گفت: مردم روستای محروم چشمه‌شور سرخس با پیوستن به پویش بزرگ «یا علی» برای تجهیز بیمارستان سرخس، ۸۰ راس دام به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان اهدا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، ظهر امروز جلسه هم‌اندیشی مسئولان شهرستان سرخس با پیمانکاران فعال شاغل در شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق به‌منظور مشارکت در تجهیز بیمارستان لقمان حکیم این شهرستان در فرمانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محمد بختیاری، امام‌جمعه سرخس در این جلسه با تأکید بر اینکه مقابله با کرونا یک دفاع مقدس دیگر و یک امتحان الهی است، اظهار کرد: کارهایی از ادوار گذشته برای بیمارستان لقمان سرخس انجام نشده و همین امر موجب شده تا امروز وضعیت بیمارستان ما اورژانسی و جان بیماران ما درخطر باشد.

وی تصریح کرد: دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان لقمان فرسوده است و اگر خدای‌نکرده از کار بیفتد، جان بیماران کرونایی ما به خطر می‌افتد و با چند کپسولی که بیمارستان دارد، بیماران ما دو ساعت بیشتر دوام نمی‌آورند و اگر خدای‌نکرده یک هم‌وطن ما به دلیل نبود اکسیژن جان بدهد، همه ما مسئول هستیم.

کمک 100 میلیون تومانی مردم روستای محروم چشمه شور سرخس به پویش بزرگ «یا علی»

امام‌جمعه سرخس با اشاره به راه‌اندازی پویش بزرگ مردمی «یا علی» در دهه ولایت برای جمع‌آوری کمک به‌منظور تأمین تجهیزات موردنیاز بیمارستان لقمان گفت: در گام اول خرید مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان ضروری است و در مرحله بعد برخی داروها نیز که نیاز بیماران کرونایی است بایستی خریداری شود.

حجت‌الاسلام بختیاری با اشاره به کمک 100 میلیون تومانی مردم روستای محروم چشمه شور سرخس با اهدای 80 رأس دام برای تأمین تجهیزات بیمارستان لقمان تصریح کرد: از شرکت‌های پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق که شبانه‌روز برای تولید پایدار گاز تلاش می‌کنند، تقدیر می‌کنیم و امیدواریم با همکاری پیمانکاران این شرکت‌ها، مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن ساز خریداری و در روز عید غدیر به بیمارستان و بیماران کرونایی هدیه شود.

مهم‌ترین نیاز بیمارستان سرخس دستگاه اکسیژن ساز است

ابوالفضل کاظمی، رئیس بیمارستان لقمان سرخس در این جلسه اظهار کرد: شاهد شروع موج سوم بیماری کرونا در مناطق جنوب شرق آسیا هستیم و اگر این شیوع به کشور ما در پاییز برسد، مشکلات زیادی خواهیم داشت.

وی مهم‌ترین نیاز بیمارستان لقمان سرخس را اکسیژن‌رسانی به بیماران و رفع مشکلات دستگاه اکسیژن ساز عنوان کرد و افزود: نیاز بعدی ما تأمین داروی موردنیاز بیماران است.

کاظمی با اشاره به اینکه بیمارستان لقمان سرخس آی سی یو ندارد، گفت: بیماران کرونایی ما نیاز به مانیتورینگ ثانیه‌ای دارند و باید به لحظه شرایط بیماران بررسی شود.

رئیس بیمارستان لقمان سرخس تصریح کرد: اگر موارد یادشده تأمین شود، نیاز بعدی و مهم ما فعال کردن ۳۲ تخت دیگر بیمارستان و تجهیز بیمارستان به دستگاه سی‌تی‌اسکن است.

مردم باید خدمات عمومی پیمانکاران را در جامعه لمس کنند

حیدر جهانی، دادستان عمومی و انقلاب سرخس در این جلسه با تأکید بر اینکه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها با جامعه و محیطی که در آنجا اشتغال دارند باید پیوند بخورد، اظهار کرد: خدمات ارزنده‌ای شرکت‌های پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در شهرستان سرخس داشتند، اما انتظار ما این است همچون اقشار ضعیف جامعه که برای تجهیز بیمارستان لقمان پای‌کار آمدند، پیمانکاران این شرکت‌ها نیز پای‌کار کمک به رفع مشکلات شهرستان به‌ویژه بیمارستان بیایند.

وی تصریح کرد: مردم باید خدمات عمومی پیمانکاران شرکت‌ها را در جامعه لمس کنند؛ در نهایت عدم همکاری پیمانکاران برای رفع مشکلات شهرستان و عدم ورود به مسئولیت‌های اجتماعی، عدم همکاری مسئولان شهرستان با آن‌ها را برای همکاری به همراه دارد.

دادستان سرخس با اشاره به اینکه بیمارستان لقمان عموماً کار درمان اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد این شهرستان را بر عهده دارد، گفت: مسئولان عالی شرکت‌های پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق باید پیمانکاران را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، مسئول بار بیاورند و ما هم تا جایی که امکان دارد موانع و مشکلات پیمانکاران را از جلوی پای آن‌ها برمی‌داریم.

فعالیت 37 شرکت با پیمان 303 میلیارد تومانی در سرخس

محسن بخشی، معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری سرخس نیز در این جلسه بیان کرد: ۳۷ شرکت در شهرستان سرخس و در شرکت‌های پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق اشتغال دارند که مبلغ پیمان آن‌ها ۳۰۳ میلیارد تومان است و انتظار داریم تا بخشی از درآمدشان را به مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به رفع مشکلات شهرستان اختصاص بدهند.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین نیاز بیمارستان عمومی شهرستان سرخس در حال حاضر تأمین مخزن پشتیبان دستگاه اکسیژن ساز به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان است.

صلاحیت پیمانکاران گاز و نفت در سرخس با عملکرد آن‌ها در حوزه مسئولیت اجتماعی سنجیده می‌شود

مهدی اردونی دوستی، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری سرخس گفت: شهرستان سرخس در حال حاضر گاز ۶ استان بزرگ کشور را تأمین می‌کند و این یک حرکت جهادی در شرایط تحریم است.

وی بیان کرد: اگر امروز دغدغه داشته باشیم، نباید اجازه بدهیم حتی یک هم‌وطن ما به دلیل کمبود برخی امکانات بیمارستان جان بدهد.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری سرخس با تأکید بر اینکه صلاحیت پیمانکاران گاز و نفت در سرخس با عملکرد آن‌ها در حوزه مسئولیت اجتماعی سنجیده می‌شود، تصریح کرد: بال دوم بیمارستان را پیمانکاران نفت و گاز کمک کنند تا راه‌اندازی شود که این اقدام آن‌ها قطعاً باقیات و صالحات است.

در پایان جلسه و با اعلام محسن بخشی، معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری سرخس، شرکت‌های پیمانکاری شاغل در پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق مبلغ حدود 120 میلیون تومان برای کمک به رفع مشکلات بیمارستان لقمان سرخس کمک کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان لقمان سرخس دستگاه اکسیژن ساز تجهیز بیمارستان بیماران کرونایی فرمانداری سرخس نیاز بیمارستان میلیون تومان شهرستان سرخس رفع مشکلات شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای

به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل بهروزی فر درباره ابعاد آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شهرستان شفت اظهار کرد: آتش‌سوزی محله امام‌زاده ابراهیم شامگاه چهارشنبه اتفاق افتاده و شروع آن هم از یک نانوایی در شهرک امام‌زاده ابراهیم بوده است و متأسفانه به دلیل وزش باد حریق به ساختمان‌های دو طرف نانوایی سرایت کرده و به جهت اینکه بافت این محله غالباً سنتی و خانه‌ها و ساختمان‌ها به طبقات از چوب ساخته شده و این چوب‌ها خشک بوده؛ آتش‌سوزی به سرعت گسترش پیدا کرده و شاید هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شده و در آتش سوخته است.

وی با اشاره به اینکه محله امام‌زاده ابراهیم شفت بافت تجاری و مسکونی دارد، افزود: معمولاً طبقه هم کف خانه‌ها، مغازه و فروشگاه بوده و طبقات بالای آن مسکونی و محل سکونت خود اهالی بوده یا به عنوان مهمان‌پذیر برای پذیرش زائر و مسافر استفاده می‌شده است که به علت سرعت حریق و وسعت دامنه آتش‌سوزی، مردم فقط توانسته‌اند جان خود و خانواده و فرزندانشان را نجات دهند؛ از این جهت خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم اما از آنجا که مردم فرصت خارج کردن هیچ چیزی از خانه‌ها و فروشگاه‌های خود پیدا نکردند، خسارات بسیار سنگینی بر مردم وارد شده است.

بهروزی فر در مجلس با اشاره به خسارت کامل آتش‌سوزی به منازل و اسباب و وسایل زندگی مردم و هم اجناس فروشگاه‌های آنان اضافه کرد: تقریباً می‌توان گفت به هر خانه و خانواده حداقل ۱۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. درآمد مردم این محله به واسطه همین کسب و کاری بود که آنجا و از طریق رفت و آمدهای مسافران، گردشگران، زائران و …داشتند و متأسفانه الان منبع درآمد دیگری ندارند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس در ادامه از تشکیل ستاد بحران در شهرستان شفت خبر داد و گفت: در جریان این جلسه تصمیماتی گرفته شده اما با استاندار گیلان در تماس هستیم تا حتماً امروز به اتفاق وی و مدیران کل مربوطه استان بازدیدی از محل آتش‌سوزی داشته باشیم تا تصمیم دقیق‌تر و جدی‌تری اتخاذ شود.

بهروزی‌فر ضمن تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های دولتی به مردم آسیب دیده، تصریح کرد: بزرگ‌ترین و شاید تنها کمک دولت این است که باید تسهیلاتی به مردم ارائه دهد تا حداقل بخشی از مشکلات آنان را حل کند اگر این تسهیلات داده نشود یا دیر اقدام شود، مردم آسیب شدیدتری می‌بینند، زیرا الان در شرایطی هستند که دیگر هیچ توان مالی ندارند که خودشان مجدد شروع به ساختن زندگی‌شان کنند. عملاً تمام زندگی شصت یا هفتاد ساله‌شان در چند دقیقه سوخته و الان حتی جای زندگی ندارند؛ بنابراین هر اقدامی هم که قرار است انجام شود، باید خیلی سریع شروع شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه این چندمین بار است که آتش‌سوزی در شهرک امام‌زاده ابراهیم شهرستان شفت اتفاق می‌افتد، تأکید کرد: تجربه نشان داده که در آنجا ماشین آتش‌نشانی برای اطفا حریق و مانور مناسب نیست، یعنی هر چند تا ماشین آتش‌نشانی هم داشته باشیم، امکان خاموش کردن این آتش نیست. چنان که در آتش سوزی در عرض چند دقیقه دو طرف محل با آتش بسته شد و عملاً آتش‌نشانی نمی‌توانست خود را به آتش برساند و به دلیل وزش باد سرعت پیشروی حریق بسیار بالا بود.

بهروزی‌فر در پایان تأکید کرد: تنها راه نجات محله امام‌زاده ابراهیم شفت از تکرار این آتش‌سوزی این است که شیرهای آتش‌نشانی در کل محله به صورت شبکه‌ای ایجاد شود تا در چنین مواردی بلافاصله بتوان از آن در نقطه ابتدایی آتش‌سوزی استفاده و آتش را خاموش کنند تا به جای دیگری سرایت نکند.

کد خبر 6096695

دیگر خبرها

  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟