Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان لقمان در تهران گفت که تعداد مراجعه بیماران کرونایی به این بیمارستان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

امیدوار رضایی رئیس بیمارستان لقمان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که بیمارستان لقمان یکی از  مراکز درگیر با کرونا بوده است،‌گفت: علی رغم بستری بیماران بد حال، کادر درمان بیمارستان لقمان با تلاش‌های شبانه روزی اجازه نداد خدمت رسانی به بیماران کرونایی تحت تاثیر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که بیمارستان لقمان هیچ بیمار کرونایی را به مرکز درمانی دیگری منتقل نکرده است،‌ گفت: نزدیک به 4 هزار  بیمار کرونایی به بیمارستان لقمان مراجعه و در این مرکز درمانی مورد معالجه قرار گرفتند. در 5 بخش در یک ساختمان مجزا از بخش‌های بیماران غیر کرونایی که به سرعت و بر اساس نیاز اضافه و اختصاص دادیم، تلاش کردیم اکثر بیماران را با حال خوب  و با رضایت کامل از بیمارستان مرخص کنیم. 

دکتر رضایی با بیان این که نزدیک به هزار بیمار تا شب گذشته به دلیل حاد بودن وضعیت در بیمارستان بستری شده‌اند گفت که سعی کردیم تعداد فوتی‌ها به حداقل برسد و در این زمینه موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم.

رئیس بیمارستان لقمان با بیان این که 172 نفر از پرسنل بیمارستان لقمان  به ویروس کرونا مبتلا شده‌ بودند اما به لطف خدا همه آن‌ها بهبود یافتند،‌ تصریح کرد: امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی ، شرایط برای مهار کرونا در کشور فراهم شود و این ویروس منحوس برای همیشه شکست بخورد. 

انتهای پیام/

R1010114/P/S2,24/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان لقمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ناصر میرواحدی در آلمان بستری شد
  • ناصر میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز